slogan

Isparta Fırın Kebabı

Hayvanlar doğal ortamlarında yetiştirilip, kesim aşamasında hijyenik ortamda eti aytıştırılır.

Mezhabeneden işletmemize kendi kapalı arabamızla getirilip, böbrek yağları ve kan damarları temizlenen etlerimizönceden yakılıp ısıtılan fırında 3- 3,5 saat aralığında çalı kökü odunuyla 2 saat alev 1 saat korda pişirilip içerisindeki bakır sahanlardaki su ile buharlaşarak hem buhar, hem alev arasında %50 fire verir. Çiğ et önce şişe takılarak duvara dik olrak sıralanır.

Fırında çıkan nar gibi kuzu etini kendine özgü bakır tabaklarda lavaş ekmeği üzerine servis yapılır.


Etlerimiz %100 doğaldır.

Kolesterolu yok denecek kadar azdır.

Kızarmış yağı doymuş yağdır.

Vücuttaki doymamış yağları erittiği bilinmektedir.